O nama

Vujačić CompanyNajčvršći oslonac za vaše auto!

Vujačić Company je lider na tržištu maloprodaje i distribucije guma i felgi svih vrsta. Imamo najveće servisne kapacitete u Crnoj Gori, sa najmodernijom servisnom opremom za sve vrste vozila i mašina.

Osnivači i vlasnici Vujačić Company d.o.o. Aleksandar i Boris Vujačić, sa višedecenijskim iskustvom i uspješnim poslovanjem od osnivanja do danas, firmu postavljaju na nivo apsolutnog lidera na tržištu auto guma u Crnoj Gori.

Vujačić Company d.o.o. je danas glavni distributer njemačkog proizvođača Continental i njegovih robnih marki za Crnu Goru: Continental, Barum, Uniroyal, General Tire, Semperit, pored Continental grupacije takođe glavni distributer za Toyo i Sailun.

U ponudi imamo sve vrste guma za sve vrste vozila od pomenutih brendova: gume za motocikle i skutere, gume za putnička, kombi i 4x4 vozila, kamione, građevinske mašine, poljoprivredne mašine, industriju i dampere. 

Takođe, naša firma je ekskluzivni distributer kineskog premijum brenda SAILUN i engleskog MAXAM, koji u svojoj ponudi ima: gume za putnička, kombi i 4x4 vozila, kamione, građevinske mašine, poljoprivredne mašine, industriju i dampere.

Jedini smo distributer kineskog proizvođača ROCKBUSTER, sa brendovima ROCKBUSTER i ECOTYRE, koji proizvodi gume za bagere, dampere i građevinske mašine.

Ekskluzivni smo distrubuter njemačke grupacije UNIWHEELS koja proizvodi alu felge za putnička, kombi i 4x4 vozila, robnih marki: RIAL, ATS i ALUTEC.

Pored navedenih proizvoda, distributeri smo guma za skutere i motocikle marke Michelin. U našoj ponudi možete naći unutrašnje gume i pojaseve za sve vrste vozila i mašina, kao i gume svih poznatih svjetskih proizvođača, za sve vrste vozila i mašina.

Sve ono što nemamo na lageru možemo isporučiti u najbržem mogućem roku.

Naše servisne kapacitete čine:

SERVIS ZA PUTNIČKA I 4X4 VOZILA:

8 bokseva za vulkanizerske usluge, reglažu i brze servise, koji su opremljeni sa najmodernijom servisnom opremom.

 

SERVIS ZA POLUTERETNA I TERETNA VOZILA, GRAĐEVINSKU I POLJOPRIVREDNU MEHANIZACIJU:

3 boksa za vulkanizerske usluge koji su opremljeni sa najmodernijom servisnom opremom i 3500 m2 spoljašnjeg radnog prostora.

KAFE BAR

U sklopu našeg servisno prodajnog centra se nalazi i kafe bar sa tradicionalno odličnom kafom i uslugom, gdje možete odmoriti ili sačekati dok je vaše vozilo u servisu.

 

Posjedujemo 3000 m2 magacinskog prostora i 400 m2 prodajno/kancelarijskog prostora.