Reglaža trapa

U našem servisu možete uraditi centriranje trapa na svim markama automobila, SUV/4X4 vozila i kombi vozila na najsavremenijoj mašini današnjice, Hofmann Geoliner 790.

Baza podataka za vozila od 1970. godine do danas.

Važno je napomenuti da je za reglažu trapa (geometrijsko centriranje trapova) neophodno da su sve komponente vješanja i gume u dobrom stanju, jer je u suprotnom nemoguće uraditi kvalitetno centriranje trapova. Stoga, prije vršenja reglaže trapa, svako vozilo mora biti pregledano od strane naših majstora. Ukoliko je vozilo ispravno, uradićemo centriranje, a ukoliko nije, imate mogućnost da ga popravite u našem servisu ili u drugom servisu i da centriranje odradimo nakon toga.

Naravno, uvijek postoji mogućnost da reglažu uradimo i na neispravnom vozilu, ali isključivo na vašu odgovornost, u kojem slučaju ne garantujemo za odrađeni posao.

Reglažu trapa je neophodno zakazati dan ili nekoliko dana unaprijed, a to možete uraditi putem forme zakazivanja na našem sajtu LINK ili putem mejla prodaja@vujacic-company.me  ili telefona 020/60-60-60.

***Napomena: Uvijek je važno naglasiti razlog zbog kojeg se radi reglaža, kako bi majstor mogao da pristupi izvršenju ove usluge na najbolji način, a vama uštedi vrijeme i novac.