Reglaža trapa

U našem servisu možete uraditi centriranje trapa na svim markama automobila, SUV/4X4 vozila i kombi vozila na najsavremenijoj mašini današnjice, Hofmann Geoliner 790.

Baza podataka za vozila od 1970. godine do danas.

Za sva vozila za koja ne posjedujemo podatke (specijalna, starija, blindirana), možemo koristiti fabričke podatke koje vi posjedujete ili ih dobiti od proizvođača/distributera vozila i izvršiti uslugu.

Važno je napomenuti da je za reglažu trapa neophodno da je trap vozila i gume u dobrom stanju, jer je u suprotnom nemoguće uraditi kvalitetno centriranje trapa. Stoga, prije vršenja reglaže trapa, svako vozilo mora biti pregledano od strane naših mehaničara. Ukoliko je vozilo ispravno, uradićemo centriranje, a ukoliko nije, imate mogućnost da ga popravite u našem servisu ili u drugom servisu i da centriranje odradimo nakon toga.

Naravno, uvijek postoji mogućnost da reglažu uradimo i na neispravnom vozilu, ali isključivo na vašu odgovornost, u kojem slučaju ne garantujemo za odrađeni posao.

Reglažu trapa je neophodno zakazati dan ili nekoliko dana unaprijed, a to možete uraditi putem forme zakazivanja na našem sajtu LINK ili putem mejla prodaja@vujacic-company.me  ili telefona 020/60-60-60.