Vijesti

30.10.2020.

Vrijednosti Uniroyal proizvođača guma

Misija Uniroyal-a je da nas zaštiti na putu u svakom trenutku, čak i kada su vremenski uslovi kišoviti.
Unutar Uniroyal kompanije su nemirnog duha i uvijek traže načine da poboljšaju svoje proizvode i povećaju naše zadovoljstvo tokom vožnje. Postoje četiri glavne vrijednosti ovog brenda, koje ga definišu i izdvajaju među mnogima.

Vrijednosti Uniroyal proizvođača guma

Tehnologija

Uniroyal je oduvijek bio i nastaviće da bude inovator. Njihove fabrike bile su prvi proizvođači cik-cak dizajna gazišta gume, u namjeri da spriječe proklizavanje (davne 1912. godine). Stvorili su prvu „gumu za kišu“ ikada, 1969. godine, i prvi su otkrili prednosti usmjeravanja šare u obliku slova V. Uniroyal tim za istraživanje i razvoj ima ozbiljan pristup kada je u pitanju dizajn, pronalazeći inspiraciju na najnevjerovatnijim mjestima. Ovakav princip rada doveo je do otkrivanja tehnologije “shark skin” (tzv. kože ajkule), koja reprodukuje osobine zahvaljujući kojim ajkule imaju sposobnost da rasprše vodu uz minimalan otpor.


Sigurnost

Kada kupujete Uniroyal gume vjerujete im da će vas čuvati. To je odgovornost koju u ovoj kompaniji shvataju vrlo ozbiljno. Njihovo iskustvo u razvoju guma za kišu i zimske uslove pružilo im je neprevaziđeno znanje o načinu raspršivanja vode, kako bi se spriječila pojava akvaplaninga i održalo prianjanje. Zato nije iznenađujuće što se Uniroyal prvi etiketirao kao proizvođa trkačkih guma - što je izgradilo njegovu reputaciju kao proizvođača guma od kvalitetnih jedinjenja i modernog dizajna šara.


Pristupačnost

Uniroyal-u je cilj da pomogne kupcima guma da razumiju njihove proizvode i njihove prednosti. Uvijek se trude da razumiju sve naše potrebe, nikada nas ne zasljepljujući naukom ili floskulama. Činjenice nam iznose jasno i iskreno - koristeći demonstracije i analogije ako je potrebno - kako bi svima nama omogućili da sami odlučimo koja bi guma bila najbolja za nas.


Optimizam

U Uniroyal-u vole kišu. Zbog toga su proveli mnogo vremena proučavajući je. Isto je i sa snijegom i bljuzgavicom. Ne doživljavaju ih kao prepreke užitka u vožnji - već upravo suprotno. Proizvode gume koje nam pomažu da uživamo u vožnji bez obzira na vremenske prilike. Znaju kako zabavno može biti voziti se kroz lokve, kad ne moramo da razmišljamo o akvaplaningu. Iskusili su i uživanje koje izaziva skretanje pri većim brzinama, pri tome znajući da će gume prianjati za površinu. Posvećeni su kontinuiranom poboljšanju kako bismo svi mi znali da za volanom možemo da se opustimo jer smo u sigurnim rukama. 


Kompletnu ponudu Uniroyal guma kod nas možete pogledati ovdje. 


Izvor: Uniroyal