Vijesti

19.02.2021.

Toyo Tyres će sarađivati sa Leicester Tigers kao službeni partner

TOYO TYRES će postati službeni partner i sponzor čitave Premiership Rugby Union ekipe 'Leicester Tigers' za sezone 2020/21 i 2021/22.

Toyo Tyres će sarađivati sa  Leicester Tigers kao službeni partner

Sarah Curtis, marketing menadžer iz Velike Britanije rekla je: „U Toyo Tyres su uzbuđeni što će se pridružiti Leicester Tigersu kao njihov službeni partner u gumama. Princip naše kompanije je da premašimo očekivanja  u skladu sa vrijednostima koje dijeli Leicester Tigers u Premiership Ragbi-ju. Povezivanje Toyo Tyres sa sportskim brendom visokih performansi pružiće vidljivost široj publici koja odražava našu strast za izazovima i uspjehom. "

Kao dio partnerstva s klubom, logotip Toyo Tyres nalaziće se na poleđini zgrade u kojoj je smještena kompanija, a od 30. januara su promijenjeni i dresovi u utakmici protiv Sale Sharks u sezoni 2020/21. Uz ovo, na Mattioli Woods Welford Road bit će i druge prednosti brendiranja, kao što su reklamne table na bočnim stranama I sl.

 

„Drago nam je što smo Toyo Tyres pozdravili u Ragbi klubu kao našeg prvog službenog partnera koji se bavi proizvodnjom guma.

Ne samo da oni dijele iste vrijednosti kao i Klub, s obzirom na njihovo japansko nasljeđe, već ističu i doseg i prestiž brenda Leicester  Tigers u onim zemljama koje prepoznaju vrijednost i ljubav naše lijepe igre. "

„Kao takvi, zaista se radujemo bliskoj saradnji s njima, kako u Velikoj Britaniji, tako i u Japanu, krećući se naprijed i srećni smo i što ćemo u bliskoj budućnosti moći da predstavimo ove aktivnosti pristalicama.“

  

Mark Davies - Šef poslovnog razvoja u Leicester Tigersu


Izvor: TOYO TIRES