Vijesti

20.08.2019.

SAILUN TIRE UZ VALENCIA CF NAREDNE TRI SEZONE

SAILUN TIRE UZ VALENCIA CF NAREDNE TRI SEZONE

Sailun Tire s ponosom najavljuje svoje prvo veliko globalno sportsko partnerstvo sa prestižnom Valencia CF, jednim od najpriznatijih fudbalskih klubova u La Ligi, sa snažnim pristalicama i navijačima širom svijeta. Ova uzbudljiva najava označava da je kineski brend poput Sailun-a po prvi put prisutan u La Ligi, kao i da se prvi put pojavljuje na zvaničnim dresovima jednog od najboljih timova Lige Evrope.

Predsjednik Odbora direktora Valencia CF, Anil Murthi, predstavljao je ovaj fudbalski klub tokom saopštenja za štampu, dok je Chen Huang, generalni direktor za Evropu, bio glavni predstavnik kompanije Sailun Tire. Takođe su prisustvovali Janis Amolins, direktor prodaje za Evropu, Anissa Zaknoune, direktor prodaje u Evropi i Niclas Asteberg, zamjenik direktora marketinga za Sailun Group. Ove godine Valencia je takođe potpisala sponzorski ugovor sa Pumom na pet godina, dok će Bwin kao partner biti na prednjoj strani dresa u naredne tri godine.

„Naše nevjerovatno partnerstvo zasniva se na vrijednostima koje obje organizacije imaju: kvalitet (fudbal), posvećenost našim partnerima (navijačima), stremljenje ka izvrsnosti (na terenu), plus nevjerovatni nivo timskog rada i saradnje. Izuzetno smo uzbuđeni što sarađujemo sa divnim igračima, osobljem i navijačima Valensije CF.“, izjavio je Chen Huang, generalni direktor Sailun Tire Europe.

Slično kao kod inovativne marke guma, Valencia CF je takođe poznata po tome što nudi uzbudljive performanse i podjednako neumornu posvećenost pobjedama, sa šest titula u La Ligi, osam titula Copa del Rei, jednom Supercopa de Espana i jednom titulom Copa Eva Duarte. Poznat širom Evrope kao dom jednog od najboljih programa omladinske akademije, Valencia CF je podjednako fokusirana na ulaganje u budućnost, baš kao i talentovani tim u Sailun Tire.

Kroz ovo veliko sportsko partnerstvo, Valencia CF nudi snažnu globalnu platformu za Sailun Tire kako bi stvorio direktan odnos sa kupcima i potrošačima - ostavljajući ljubiteljima sporta i svakodnevnim vozačima da otkriju pravu vrijednost proizvoda koju Sailun može ponuditi kao pametniju alternativu konkurentima. Valencia CF ne samo da odražava osnovne vrijednosti kompanije Sailun, već se može pohvaliti i strastvenom bazom obožavalaca i fantastičnom platformom za pomoć u komunikaciji i jačanju Sailun brenda na globalnom nivou.

„U protekle dvije godine odlučili smo da imamo veće ambicije kao tim u odnosu na ono što možemo u svijetu fudbala. Jedna od naših najvećih ambicija je izgraditi Valencia CF akademiju koja će razvijati sjajne igrače ne samo za Valenciu, već i za druge klubove; krećemo u ovom pravcu prilično uspešno. Uzbuđeni smo što imamo Sailun na ovom putovanju i pokazažemo da su napravili pravi izbor za partnerstvo sa našim klubom.“, rekao je Anil Murthi, predsjednik Upravnog odbora Valencia CF.