Vijesti

22.06.2016.

Vujačić Company je postala ekskluzivni distributer brendova Westlake i Sailun, za tržište Crne Gore

Vujačić Company je postala ekskluzivni distributer brendova Westlake i Sailun, za tržište Crne Gore. U našoj ponudi možete naći kamionske gume premium kategorije od 2 najveća i najkvalitetnija kineska proizvođača.

Vujačić Company je postala ekskluzivni distributer brendova Westlake i Sailun, za tržište Crne Gore

Prednost guma SAILUN i WEST LAKE brenda je u tome što uopšte ne zaostaju za poznatim evropskim proizvođačima, već naprotiv, mogu se mjeriti sa njima u svakom pogledu, kilometraže, upravljivosti, bezbjednosti, pri čemu koštaju značajno manje.

U ponudi su gume za duge distance (sa konstantnom brzinom i manje kočenja), za regionalne vožnje (kratko do srednje odstojanje, sa čestim kočenjem, ubrzavanjem i okretanjem, za različite vremenske prilike), za mještoviti teren (sa čestim promjenama brzina i uslova na putu) i za maksimalno opterećenje.

Zhongce Rubber Group Co., Ltd. (ZC-RUBBER) sa ponosom proizvodi “Westlake” gume koje su među najboljim na svijetu. Sarađuju sa hiljadama kompanijama koje prodaju Westlake proizvode ali i milionima krajnjih kupaca. Tim inženjera radi veoma blisko sa timom za istraživanje i razvoj, sastavljenim od japanskih i korejskih stručnjaka. Kao rezultat toga, kompanija je, od 2012. godine, konstantno među top 10 svjetskih proizvođača guma. Proizvodnja kvalitetnih guma uspostavljena je sistemom kontrole kvaliteta koji je odobren od svjetskih proizvođača guma i automobila, uvođenjem najnovijih svjetskih pogona i ručnim pregledanjem svake gume prije nego napusti proizvodnu liniju... Sve to garantuje kvalitet pneumatika koji dobija krajnji korisnik.

 “Sailun Tyres” je izgradio zavidnu reputaciju širom svijeta, kao proizvođač i dobavljač visoko kvalitetnih guma. Sailun kompanija posluje od 2002. godine i prodaje preko 30 miliona guma godišnje, u preko 50 zemalja širom svijeta. Od samog početka, Sailun kombinuje tehničku ekspertizu sa inovativnim istraživanjem i razvojem, kako bi se dizajnirala i proizvela guma svjetske klase, za sve vrste vozila. Sailun ima dvije fabrike sa kombinovanim kapacitetom od preko 500.000m2 i plasira svoje gume globalno, kroz precizno postavljenu profesionalnu mrežu distributera.