Vijesti

Sailun gume su na čelu nove generacije pametnih i high-tech proizvoda.

10.12.2021.

Sailun spada među top 10 proizvođača guma na svijetu

Zahvaljujući integraciji najnovijih tehnologija u procesima razvoja, proizvodnje i testiranja, Sailun gume su na čelu nove generacije pametnih i high-tech proizvoda.

Sailun spada među top 10 proizvođača guma na svijetu

Sailun spada među top 10 proizvođača guma na svijetu. Sailun posjeduje moderne i sofisticirane fabrike u Kini i Vijetnamu, prodajnu mrežu i logističke centre u Sjevernoj Americi, Evropi, Australiji i Aziji. Sa ukupnim proizvodnim kapacitetom od preko 6,5 miliona kamionskih guma, 40 miliona putničkih guma i 70,000 tona za specijalna vozila u jednoj godini, Sailun prodaje svoje proizvode u preko 150 zemalja širom svijeta.

U Evropi, rezultati prodaje su dostigli cifru od 7 miliona guma i nastavljaju da rastu. Kombinacija guma visoke tehnologije, premium brenda i pristupačne cjenovne politike je formula za uspjeh i predstavlja održivu poslovnu platformu kada se radi o budućnosti tržišta u automobilskoj industriji. TUV sertifikat, preporuke voznih parkova i izuzetno zadovoljni kupci, daju dodatne poene proizvodnom asortimanu Sailuna.

Zahvaljujući integraciji najnovijih tehnologija u procesima razvoja, proizvodnje i testiranja, Sailun gume su na čelu nove generacije pametnih i high-tech proizvoda. Brend trenutno ulaže preko 30% sredstava u razvoj i istraživanje.

Uvijek sa fokusom na razvoj tehnologije, kao i na inovacije, Sailun konstantno sarađuje i razmjenjuje znanje sa univerzitetima, istraživačkim centrima i najsavremenijim laboratorijama širom svijeta. Sailun je u svoj tim uvrstio mnoge internacionalne tehnološke eksperte i inžinjere, i stvorio tehnološki R&D sistem sa pravima na intelektualnu svojinu. Kroz tehnološke inovacije, Sailun konstantno radi na promovisanju zdravog i održivog razvoja industrije guma.

Dio sertifikata koje posjeduje Sailun:

• ISO9001 Quality Management Systems Certification
• ISO14001 Environmental Management Systems Certification
• ISO/TS16949 Quality Management Systems Certification
• China Compulsory Product Certification
• United States Department of Transportation (DOT) Certification
• E-Mark Certification from the Economic Commission for Europe (ECE)
• TÜV German

Sailun posjeduje potpuno kompjuterizovan proces proizvodnje, što omogućava konstantno i nesmetano praćenje i provjeravanje kontrole kvaliteta proizvoda.