Vijesti

01.08.2016.

RIAL i ALUTEC alu felge ekskluzivno u Vujačić company

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je Vujačić Company zvanično novi distributer najvećeg evropskog proizvođača alu felgi: Uniwheels iz Njemačke.

RIAL i ALUTEC alu felge ekskluzivno u Vujačić company

Uniwheels grupacija je ujedno i najveći evropski proizvođač alu felgi za prvu ugradnju u novim vozilima koja se proizvode u Evropi.

Po izuzetno povoljnim cijenama, možete nabaviti alu felge vrhunskog kvaliteta, proizvedene u Evropi.

Naša kompanija distribuira dva brenda: Rial i Alutec. Na lageru već imamo značajan asortiman od oba brenda, u dimenzijama 15“-19“.

Od trenutka osnivanja, prije više od 30 godina, Rial je na vrhu liste vodećih proizvođača alu felgi. Sa sopstvenim Formula 1 timom postiže veliki uspjeh i svjetsku slavu, i postaje lider u dizajnu i razvoju felgi za četvorotočkaše.

Sve konstrukcije razvijaju se uz FEM testove (simulirani obračun stresa) za maksimalnu trajnost i optimalnu težinu. Na ovaj način je obezbijeđeno da Rial felge ne sadrže veću masu od optimalne tj. potrebne, kreirajući standard i optimizaciju svih procesa.

Alutec brend je veoma uključen u tuning i drift takmičenja. Felge su strogo sportske i ojačane da bi mogle savladati najekstremnije uslove. Alutec posjeduje širok asortiman felgi sa agresivnim i sportskim profilima.

Sve felge koje nemamo na lageru, a koje proizvodi pomenuti proizvođač, možemo u kratkom roku nabaviti, prema vašem zahtjevu.

Kako biste odabrali odgovarajuće felge za vaše vozilo i vidjeli kompletnu ponudu, koristite konfiguratore:

RIAL

http://wheel-configurator.rial.de/DE/configurator/normal/

ALUTEC

http://wheel-configurator.alutec.de/DE/normal/normal/

 

Za informacije o ponudi proizvoda sa našeg lagera koristite pretraživač na našem sajtu: