Vijesti

01.12.2020.

Recenzije guma Barum

Sa sjedištem u Češkoj, Barum Tyres proizvodi gume od 1967. godine. Brend se spojio s njemačkim gigantom Continental 1993. godine. Ova kompanija pružila je Barumu bogato iskustvo, stručnost i pristup visoko naprednim tehnologijama guma.
Barum proizvodi širok spektar guma za putnička, velika komercijalna i industrijska vozila. Njegove gume za putnička vozila dizajnirane su da poboljšaju performanse vozila, omogućavajući bolju kontrolu tokom vožnje i prijanjanje za podlogu.
Takođe valja napomenuti, da s obzirom da Continental proizvodi vrhunske gume, Barum je preuzeo od njega kvalitet i spojio ga sa ekonomičnošću.

Recenzije guma Barum

Zašto kupiti Barum gume?

Stečeno znanje

Continental je jedan od vodećih evropskih proizvođača koji uživa globalno prisustvo, kao i status proizvođača originalne opreme za mnoge vodeće automobilske kompanije.

Barumovo partnerstvo sa Continentalom omogućava mu da se usredsredi  na proizvodnju kvalitetnih guma, dok su napredna istraživanja proizvodnih tehnika i tehnologija koje posjeduje Continental ugrađena u dizajn Barum guma. To je već urodilo plodom s brendom koji redovno lansira nove proizvode i povećava godišnju proizvodnju na više od 15 miliona komada.

Kada kupujete gumu Barum, treba da znate da je njen standard kvaliteta jednak njemačkom proizvođaču.

 

Kvalitet uz isplativost

Vozači vjeruju proizvođaču guma koji nudi uravnotežene vozne karakteristike po pristupačnoj cijeni. Barum brend proizvodi širok asortiman ekonomičnih guma za nekoliko tipova vozila.

Takođe, u Barum asortimanu možete pronaći zimske gume kako za limuzine, tako i za terenska vozila a cijene ovih guma su povoljnije od konkurentskih opcija. Barum proizvodi gume sa karakteristikama dizajna koje znatno poboljšavaju iskustvo tokom vožnje. Naše recenzije Barum guma potvrđuju da imaju vrhunske performanse i da su savršene za vozače koji žele da budu ekonomični.  


Karakteristike dizajna

Upravljanje

Barum gume imaju kompjuterski optimizovan dizajn gazećeg sloja, da bi vozačima omogućile trenutni odziv na pedalu kočnice, i odlično prianjanje na suvim putevima.

U nastojanju da povećaju prianjanje bez obzira na vremenske uslove i karakteristike puta, ove gume imaju široke obodne žljebove koji izbacuju vodu. Kako bi se suprotstavio zimskim vremenskim prilikama, brend izrađuje svoje gume sa oštrijim ivicama i naprednim smjesama gazećeg  sloja koji održavaju postojano prianjanje na sniježnim površinama.

 

Dugovječnost

Određeni modeli imaju veću kontaktnu površinu (gazeći sloj) kako bi se produžio vijek trajanja gume. Osim toga, napredna struktura gazećeg sloja povećava vijek trajanja guma, pružajući vozačima izvrstan kvalitet.

Barum proizvodi svoje gume sa indikatorima habanja gazećeg sloja, što omogućava vozačima da lako prate stanje njihovih guma. Međutim, kompanija ne insistira da vozači koriste ovu pametnu funkciju dok god se podrazumijeva da gume mogu da pređu hiljade kilometara.

 

Našu kompletnu ponudu guma možete pronaći ovdje.

Izvor: Tire reviews and more