Vijesti

25.02.2016.

Prava sportska guma: Continental Sport Attack 3

*Sportska guma sa MultiGrip i GripLimitFeedback najnovijom tehnologijom

*Savršen, RUČNO IZRAĐEN proizvod iz Korbaha, Njemačka

Prava sportska guma: Continental Sport Attack 3

Sportska i hipersportska guma je prošla veliki razvojni put i postavila novi standard za sve sportske motocikle – kako na suvom, tako i mokrom putu. Genijalni dizajn gazećeg sloja, visokoefikasan kod izbacivanja vode, značajno unaprijeđuje držanje na mokrom putu.

 

Potpuno nova GripLimitFeefback tehnologija olakšava vožnju kod maksimalnog naginjanja motocikla, jer vozač dobija povratnu informaciju od guma rano, što omogućava povećanu kontrolu nad motociklom u takvim situacijama. Silika sastojak najnovije generacije, koji je razvijen za sportske modele guma Continental za 2016-tu godinu, takođe pojačava držanje i osjećaj bezbjednosti u uslovima mokrog kolovoza. Dizajn gume, koji je specijalno napravljen da odgovara modernim generacijama sportskih motocikala, omogućava stabilnije i preciznije držanje na putu. Veća kontaktna površina i tehnički optimizovan dizajn takođe pojačavaju držanje ovog novog pneumatika na cesti.

 

Ova efikasnost se ne odražava samo na držanje na putu. Veća kontaktna površina gume sa putem i visoko učešće gume u centralnom pojasu, zajedno sa optimizacijom MultiGrip tehnologije, omogućavaju i duži vijek trajanja gume. Dokazana TractionSkin tehnologija, takođe omogućava izuzetno bezbjedan i kratak kočioni put, kao i potpuno vozačko zadovoljstvo od prvog metra.

Ručno izrađena SportAttack3 guma

Kao i prethodnik, treća generacija SportAttack guma je takođe ručno izrađena od strane specijalista iz Korbaha, Njemačka, sa posebnom brigom i superiornom tehničkom ekspertizom.