Vijesti

26.03.2014.

OZ u Crnoj Gori zvanično!

Najveće svjetsko ime u proizvodnji aluminijumskih felgi i zvanično u Crnoj Gori, preko ekskluzivnog distributera “Vujačić Company”!

OZ u Crnoj Gori zvanično!

Poštovani kupci,

Kod nas možete kupiti aluminijumske felge najpoznatijeg svjetskog brenda OZ, sa svojim robnim markama MSW i Sparco. Pored velikog asortimana proizvoda na lageru, po naruđžbi možete dobiti bilo koji proizvod iz OZ proizvodnje koji želite!

Kada kažemo F1, WRC, DTM, FIA, INDY CAR, 24 sata LE MANA onda smo vjerovatno nabrojali sva najvažnija takmičenja u svijetu motorsporta. Ime koje ih sve povezuje je OZ, felge na kojima voze svi pobjednički timovi na najjačim svjetskim takmičenjima. 100 pobjeda u F1 trkama i WRC takmičenjima! Oficijelni partner F1 Scuderia Ferrari, Infiniti Red Bull Racing, Lotus F1 Team, Qatar M-Sport World Rally Team, Citroen Abu Dhabi World Rally Team, Audi Sport, Bertone, Pininfarina, AMG, Hartge, Callaway, Schnitzer, Giugaro i dr. OZ je prva ugradnja na mnogim automobilima poznatih svjetskih proizvođača i specijalna oprema na najekskluzivnijim svjetskim automobilima. OZ, legenda u svijetu automobila koja traje od 1971. godine.

             
           
                                                                          

OZ u svom asortimanu ima felge za putnička, terenska vozila i motocikle. U više proizvodnih linija, zavisno od kompleksnosti završne obrade i korišćenih materijala za izradu, OZ pokriva sve više tržišne segmente: od premijuma do super premijum ili ekskluzivnih felgi, tj. potpuno personalizovanih koje se rade po naruđžbi, na osnovu specijalnih zahtjeva kupaca od aluminijuma i magnezijuma.

MSW je brend koji pripada OZ grupaciji i predstavlja najatraktivniji brend u klasi proizvoda iz visoke srednje klase kvaliteta u Evropi, sa velikim asortimanom proizvoda za putnička i terenska vozila. Cjenovno je pristupačan za naše tržište uz besprijekornu završnu obradu i jedinstvenu tehnologiju proizvodnje koja se koristi u OZ fabrikama. MSW proizvodi su dizajnirani u saradnji sa najpoznatijim svjetskim dizajnerskim kućama.

SPARCO, takođe robna marka u vlasništvu OZ, predstavlja posebnu paletu proizvoda vrhunskog kvaliteta, sa dugom tradicijom u motorsportu. SPARCO je jedinstven proizvod za entuzijaste sa specifičnim ukusom, koji žele da njihov auto izgleda baš kao da je upravo sišao sa reli staze ili se uputio na neku uličnu trku ubrzanja odnosno drifterski šou.

“Vujačić Company” ponosno ističe da na lageru već ima veliki broj poznatih OZ modela, sa posebnim akcentom na MSW proizvode, od kojih u ponudi imamo aplikacije za najveći broj vozila koja se voze u Crnoj Gori. SPARCO će se za sada raditi samo po naruđžbi, kao i dio specijalnih OZ proizvoda koji se konfigurišu u skladu sa zahtjevima kupaca. Svaki proizvod koji OZ ima u svom proizvodnom asortimanu je moguće naručiti preko nas, a trenutni lager proizvoda je moguće pogledati na našem websajtu ili se informisati preko naših brojeva telefona ili imejla.

 

www.ozracing.com