Vijesti

20.09.2018.

OTVOREN NOVI SERVISNO-PRODAJNI CENTAR VUJAČIĆ COMPANY

Prigodnom svečanošću, uz prisustvo velikog broja zvanica, Vujačić Company je sinoć u Podgorici otvorila najmoderniji servisno-prodajni centar u zemlji.

OTVOREN NOVI SERVISNO-PRODAJNI CENTAR VUJAČIĆ COMPANY

U prisustvu velikog broja zvanica, sinoć smo u Podgorici svečano otvorili najmoderniji servisno-prodajni centar u zemlji.

U novom centru Vujačić Company, klijentima će se pružati lake servisne i vulkanizerske usluge za teretna vozila i građevinske mašine, usluge registracije i tehničkog pregleda, kao i prodaja guma za sve vrste vozila i mašina.

Prepoznajući značaj očuvanja porodičnog biznisa, u sektoru koji zahtijeva veliki trud i rad, generacijski smo njegovali poslovnu etiku i u crnogorskim okvirima ostali prepoznati kao kompanija koja se ističe kvalitetnom uslugom i proizvodima, ljubaznim i stručnim osobljem i velikom posvećenošću klijentima.

Izvršni direktor Vujačić Company, Aleksandar Vujačić, je naglasio da će ova firma i dalje insistirati na istim poslovnim principima i truditi se da svojim klijentima pruži što kvalitetniju uslugu.

 “Veliko mi je zadovoljstvo što vas vidim u ovolikom broju večeras, i zahvaljujem se u ime naše kompanije što ste izdvojili vrijeme da sa nama obilježite 47 godina uspješnog poslovanja Vujačić Company. Osnovni principi na kojima smo decenijama gradili naš porodični biznis su posvećen odnos prema klijentu, kvalitetan rad i stručni tim.”

"Prošlo je 47 godina od kada je naš otac, Uroš Vujačić, imao viziju razvoja porodične firme i kada je počeo sa radom. Ta vizija danas dobija svoj puni smisao i realizaciju. Osnovni principi na kojima smo decenijama gradili naš biznis su bili posvećenost kupcu, kvalitet i stručan rad. Zahvaljujući uspješnom poslovanju i nama lojalnim klijentima otvaramo novi servisno-prodajni centar i njime kompletiramo našu ponudu. Vjerujem da ćemo na taj način našim cijenjenim klijentima pružiti još kvalitetniju uslugu", dodao je on.

Gostima su se obratili i predstavnici Continental Adrie, Miha Gmajnar, regionalni menadžer prodaje dok je izvršni direktor Continentala za region, Pjotr Zolak, ovom prilikom uručio zahvalnicu za izuzetan rad Vujačić Company.

"Ovo je vaš dan – dan firme Vujačić Company! Imamo čast da sa Vujačić Company sarađujemo više od 10 godina i želim da istaknem da je ova kompanija jedan od naših najboljih partnera u regionu. Otvaranjem ovog centra, koji je izvrstan, Vujačić Company unapređuje svoje usluge", saopštio je Gmajnar.

"Kompanija Vujačić i Continental sarađuju već 10 godina, a investicija u novi servisni centar je investicija budućnosti", kazao je Zielak.

Otvaranje je obilježio i bogat umjetnički program, pa su gosti, uživajući u zvucima Kvarteta Unique, imali priliku da razvoj kompanije gledaju kroz impresivnu umjetničku intervenciju Sand art Ane Kovanenko, dok je u zabavnom programu nastupila grupa „Crveno i crno“.

Otvaranjem ovog objekta još jednom opravdavamo lidersko mjesto u ovom sektoru, vodeći računa o potrebama svojih klijenata.