Vijesti

20.09.2018.

OTVOREN NOVI SERVISNO-PRODAJNI CENTAR VUJAČIĆ COMPANY

Prigodnom svečanošću, uz prisustvo velikog broja zvanica, Vujačić Company je sinoć u Podgorici otvorila najmoderniji servisno-prodajni centar u zemlji.

OTVOREN NOVI SERVISNO-PRODAJNI CENTAR VUJAČIĆ COMPANY

U prisustvu velikog broja zvanica, sinoć smo u Podgorici svečano otvorili najmoderniji servisno-prodajni centar u zemlji.

U novom servisnom centru firme Vujačić Company čiji su osnivači i vlasnici Aleksandar i Boris Vujačić, klijentima će se pružati lake servisne i vulkanizerske usluge za teretna vozila i građevinske mašine, usluge registracije i tehničkog pregleda, kao i prodaja guma za sve vrste vozila i mašina.

U sektoru koji zahtijeva veliki trud i rad, njegovanjem poslovne etike i u crnogorskim okvirima, postali smo prepoznati kao kompanija koja se ističe kvalitetnom uslugom i proizvodima, ljubaznim i stručnim osobljem i velikom posvećenošću klijentima.

Izvršni direktor Vujačić Company, Aleksandar Vujačić, je naglasio da će ova firma i dalje insistirati na istim poslovnim principima i truditi se da svojim klijentima pruži što kvalitetniju uslugu.

 “Veliko mi je zadovoljstvo što vas vidim u ovolikom broju večeras, i zahvaljujem se u ime naše kompanije što ste izdvojili vrijeme da sa nama obilježite važan momenat u poslovanju Vujačić Company. Osnovni principi na kojima gradimo naš biznis su posvećen odnos prema klijentu, kvalitetan rad i stručni tim.”

Zahvaljujući uspješnom poslovanju i lojalnim klijentima otvaramo novi servisno-prodajni centar i njime kompletiramo našu ponudu. Vjerujem da ćemo na taj način našim cijenjenim klijentima pružiti još kvalitetniju uslugu.

Gostima su se obratili i predstavnici Continental Adrie, Miha Gmajnar, regionalni menadžer prodaje dok je izvršni direktor Continentala za region, Pjotr Zolak, ovom prilikom uručio zahvalnicu za izuzetan rad Vujačić Company.

"Ovo je vaš dan – dan firme Vujačić Company! Imamo čast da sa Vujačić Company sarađujemo više od 10 godina i želim da istaknem da je ova kompanija jedan od naših najboljih partnera u regionu. Otvaranjem ovog centra, koji je izvrstan, Vujačić Company unapređuje svoje usluge", saopštio je Gmajnar.

"Kompanija Vujačić i Continental sarađuju već 10 godina, a investicija u novi servisni centar je investicija budućnosti", kazao je Zielak.

Otvaranje je obilježio i bogat umjetnički program, pa su gosti, uživajući u zvucima Kvarteta Unique, imali priliku da razvoj kompanije gledaju kroz impresivnu umjetničku intervenciju Sand art Ane Kovanenko, dok je u zabavnom programu nastupila grupa „Crveno i crno“.

Otvaranjem ovog objekta još jednom opravdavamo lidersko mjesto u ovom sektoru, vodeći računa o potrebama svojih klijenata.