Vijesti

07.06.2020.

Oslonite se na Barum: kvalitet guma koji primjećujete svaki put kada sjednete za volanom

Kupovina guma je stvar povjerenja. Barum ne nudi samo odgovarajuće gume po povoljnoj cijeni već možete pronaći i brojne stručne savjete prilagođene vašem automobilu i vašim potrebama u saobraćaju. To opravdava Barum motiv "Dobre gume. Dobar posao." Ljudi se oslanjaju na Barumove gume više od 70 godina. Tajna uspjeha brenda Barum? Vrhunski materijali i pažljiva izrada, a povoljne cijene guma. Kada montirate Barum gume na svoj automobil, bićete impresionirani njihovim uravnoteženim voznim karakteristikama i brojem pređenih kilometara.
Dugogodišnje iskustvo u procesu proizvodnje guma ogleda se ne samo u udobnosti tokom vožnje, već i u bezbjednosnim aspektima koji se u Barum kompaniji jednako cijene koliko i kod svakog vozača pojedinačno. Ključ je u posebnim jedinjenjima koja se koriste pri proizvodnji svih Barum guma. Ona obezbjeđuju da Barum gume imaju najbolje prianjanje, čak i na krivudavim ili mokrim putevima.

Oslonite se na Barum: kvalitet guma koji primjećujete svaki put kada sjednete za volanom

"Dobre gume. Dobar posao."

Vrhunske performanse po odličnoj cijeni: Barumove gume kombinuju sve karakteristike koje doprinose uživanju u vožnji i to sve po pristupačnim cijenama.

Kao jedan od najuspješnijih proizvođača guma u Evropi i član Continental grupe, Barum proizvede više od 21 milion guma godišnje. Dok kontinuirano optimizuje svoje interne procese, cijene guma uvijek ostaju pristupačne za sve.

Moderne gume napravljene da impresioniraju

Na prvi pogled, sve gume su okrugle i napravljene od tamne gumene smjese. Ali ako detaljnije pogledate shvatićete da su gume pravi visokotehnološki proizvod proizveden od mnogo različitih komponenti. To je razlog zašto su istraživanja i tehnologije proizvodnje Barum guma u fokusu od samog početka i to više nego ikad otkad se ova kompanija pridružila Continental grupi 1993. godine.  Zašto? Jer Barum koristi dostupne prednosti iskustva i istraživačkih kapaciteta njemačkog proizvođača guma i stoga se može posvetiti najbitnijim ciljevima: zadovoljstvu tokom vožnje, vrhunskom kvalitetu guma i niskim cijenama.

Kvalitet je sveobuhvatni i krajnji cilj

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, vrhunske Barumove gume za automobile, terenska i  komercijalna vozila  dolaze pravo iz moderno opremljenih fabrika. Visoke standarde tokom proizvodnje prepoznala je i Lloyd's Register Group. Barum je 1994. godine dobio Lloyd-ov registar sertifikata u skladu sa ISO 9001 za kvalitet procesa proizvodnje automobilskih i kamionskih guma.

Pored visokih zahtjeva za kvalitetom koji se postavljaju u proces proizvodnje, ekonomski aspekti takođe igraju važnu ulogu za Barum. Kompanija je 1998. dobila Nagradu za zdravlje i zaštitu životne sredine zbog kvaliteta sistema za kontrolu životne sredine.

Izvor:Barum