Vijesti

20.10.2020.

Najteži uslovi zahtijevaju najbolja rješenja

Black Chili pobjeđuje tokom ljeta, ali Cool Chili pobjeđuje tokom zime.

Najteži uslovi zahtijevaju najbolja rješenja

Kompanija Continental je uvijek u potrazi za novim najboljim rješenjem, jer kada je riječ o pneumaticima i vašoj bezbjednosti na putu, ništa ne smije da bude prepušteno slučaju. Možda izgleda kao da se pneumatici nijesu mnogo promijenili tokom godina, ali to nije slučaj - smješe koje čine samo srce pneumatika unaprijeđuju se svakog dana. Tajna smješa Continentalovih zimskih pneumatika nosi naziv "Cool Chili" - to je zimska verzija čuvenog ljetnjeg "začina" poznatog kao Black Chili. 

U svijetu djelimičnih informacija i ograničene pažnje, možda se čini da su svi pneumatici isti i da zapravo nije važno kakvim pneumaticima je opremljeno vaše vozilo. Zato ne čudi što većini ljudi nije stalo do pneumatika, ali ono što je najvažnije je da je kompaniji Continental stalo, tako da vama ne mora da bude!  

Pneumatici na koje možete da računate

Za Continental, bezbjednost je misija i po tom pitanju nema kompromisa. Sa neprekidnim unapređenjima i inovacijama proizvoda, proizvođač iz Njemačke želi da ispuni obećanje svog brenda - "Pneumatici na koje možete da računate" - to nije samo marketinški slogan. Čak i nakon 150 godina, njemački inženjering i tehnologija ostaju sinonim za kvalitet, što je potvrđeno nezavisnim testiranjima pneumatika tokom posljednje decenije. Na 944 testa sprovedena tokom posljednjih 10 godina, Continental je dobio najviše preporuke 767 puta (81% svih testova)!

Od papučice kočnice do kontakta sa podlogom

Tajna kvaliteta koji nudi kompanija Continental je neprekidno istraživanje i razvoj. Njihovi inženjeri se brinu da svi njihovi pneumatici imaju najbolje moguće karakteristike potrebne vozaču da se osjeća samopouzdano i da sačuva kontrolu u svim zimskim uslovima - na suvom, po kiši ili snijegu. Sve to ide ruku pod ruku sa činjenicom da Continental nije samo proizvođač vrhunskih pneumatika, već i jedan od vodećih snabdjevača automobilske industrije u svijetu. Njihovi pneumatici se testiraju zajedno sa najnovijim bezbjednosnim sistemima, što znači da njihova stručnost prevazilazi klasičan pristup "gdje pneumatici susrijeću podlogu po kojoj voze". Umjesto toga, njihov pristup polazi od papučice kočnice - i ide dalje od toga!  

Pravi pneumatik za svačije potrebe

Continental proizvodi zimske pneumatike za sve vrste putničkih i lakih teretnih vozila. Njihova porodica WinterContact pneumatika zadovoljava sve potrebe, od potreba vlasnika kompaktnih vozila, koji traže najbolje opšte performanse (WinterContact TS 860), do potreba vlasnika ultra-sportskih (super)vozila visokih performansi, koji žele izvanredne performanse za neprevaziđeno zadovoljstvo tokom vožnje, čak i kada uslovi na putu nisu optimalni (WinterContact TS 860 S). Za sve ono između, tu su WinterContact TS 850 P, pneumatici razvijeni za vozila srednje veličine, luksuzna vozila i terence. Continental takođe ima odličan pneumatik za sve one koji traže rješenje za čitavu godinu: AllSeasonContact.

 

Našu ponudu Continental pneumatika možete pogledati ovdje