Vijesti

20.08.2020.

Mi brinemo o vašim gumama, zato što želimo da imate jednu brigu manje

Stalo nam je...
Continental već više od 140 godina proizvodi gume: male, uske, velike, brze. Ono što možete da očekujete je: povjerenje, pouzdanost i sigurnost. To vam omogućava da se fokusirate na važne stvari u svom životu poput roditeljskih i radnih obaveza, kao i da kvalitetno provodite vrijeme sa svojim prijateljima i najbližima.

Mi brinemo o vašim gumama, zato što želimo da imate jednu brigu manje

"Brinemo o gumama. Dakle, vi imate jednu brigu manje.

VIDEO. 


Pouzdanost

Radeći najbolje što može iz dana u dan, Continental gradi pouzdanost. Svaki zaposleni preuzima odgovornost za isporuku najboljih i najsigurnijih proizvoda.


Izvrsnost

Fokus je na traganju za inovacijama, stvaranju nečeg izvanrednog u skladu sa najzahtjevnijim standardima od svih: sopstvenim Continentalovim standardima.


Strastvenost

Za Continental gume nijesu samo crna i okrugla guma. One su beskrajne mogućnosti. Opsjednuti su svakom sitnicom, izborom materijala, svakom inovacijom koja ove gume razlikuje od drugih.


Sigurnost

Sigurnost je više od riječi. To je Continentalova misija. Svakog dana činimo sve što je moguće da bi naši proizvodi omogućili veću sigurnost, tako da ćete bezbjedno krenuti gdje god se zaputite.


Samopouzdanje

Sa Continental gumama se osjećate samouvjereno. Dajemo vam sigurnost, tako da možete ići gdje god vas život odvede, spremni za svaki izazov na putu. Continental brine o vama tako da možete biti sigurni i koncentrisati se na ono što je najvažnije.


Garancija kvaliteta

Continentalove gume obilaze svijet 5.000 puta svake godine prije nego što budu dovoljno dobre za svakodnevnu upotrebu. Uz Continental gume dobijate bezbjednost, samopouzdanje i sigurnost. Naše gume su proizvedene i testirane najboljom njemačkom tehnologijom. U Continentalu je proizvodnja guma širok pojam i na toj osnovi grade budućnost. 

 

Osjetite zadovoljsvo vrhunskih guma i iz našeg širokog asortimana izaberite model za sebe.

Link do ponude. 


Izvor: Continental