Vijesti

31.03.2017.

Continental po deveti put postigao uspjeh kao najpopularniji brend

12,500 čitalaca Autozeitung-a ponovo je izglasalo Continental top brendom u kategoriji auto guma.

Continental po deveti put postigao uspjeh kao najpopularniji brend

 

Continental je opet izglasan najpopularnijim brendom guma u ovogodišnjoj ediciji  “Top Brands” takmičenja auto magazina Autozeitung. Ovo je deveti uzastopni put da je Continental brend obezbijedio prvu poziciju među proizvođačima guma. Od 12,500 čitalaca koji su glasali, 47.9%, ili skoro svaka druga osoba, opredijelila se za Continental, dok je drugoplasirani brend zabilježio samo 29.2% glasova. Autozeitung je pozvao svoje čitaoce da izaberu top brendove za 2017. još u jesen prošle godine. Čitaoci su zamoljeni da biraju najbolji internacionalni  brend u 9 različitih kategorija automobila.

 “Mi smo presrećni zbog povjerenja koje čitaoci Autozeitunga poklanjaju našem premium brendu i našim proizvodima”, izjavio je, povodom glasanja, Frank Jung, Continental-ov Šef marketinga i prodaje PLT guma za Njemačku, Austriju u Švajcarsku.

“Zajedno sa izvanrednim rezultatima koje naše ljetnje i zimske gume godinama postižu u Autozeitung testovima, jako prisustvo Continental-a na evropskom tržištu, gdje obezbjeđujemo originalne gume za otprilike jednu trećinu svih novih automobila, predstavljajoš jedan faktor koji se odrazio na ovako pozitivan ishod testa. Takođe, Autozeitung uvijek eksplicitno imenuje proizvođača guma u svim svojim road testovima, zbog čega je izbor velikog dijela čitalaca, bez sumnje, bio i pod uticajem ličnog iskustva koje su imali sa našim proizvodima.”