Univerzalne M+S gume General tire

GENERAL TIRE

SUPER ALL GRIP7.50R16C 112/110N ## 8PR

Tip:
4X4/SUV
Sezona:
Univerzalne M+S gume
Širina:
7.5
Prečnik:
16"
Konstrukcija:
R
Indeks brzine:
N (140km/h)
Indeks nosivosti:
112 (1120 kg)
Lager:
4+
237.77 €MPC?
213.99 €MPC sa popustom?
  • Besplatna isporuka u Crnoj Gori*
  • Garancija na sve proizvode
Ocjene na osnovu 0 komentara:
Držanje na suvom:
Držanje na mokrom:
Odziv na upravljaču:
Trošenje:
Udobnost:
Bučnost:
Kupiću opet isti proizvod:
0%

GENERAL TIRE - ANYWHERE IS POSSIBLE

Bilo da se vozite popločanim ulicama ili pokušavate da se probijete nepoznatim pustinjskim predjelima, stići ćete gdje ste krenuli sa ovom gumom. Sa preko 100 godina iskustva u proizvodnji guma i kao dio Continental grupacije, GENERAL TIRE će vam isporučiti proizvod na koji možete u potpunosti da se oslonite.

GENERAL TIRE je osnovan 1915.godine u Ohaju. Kompanija je bila lider u brojnim  tehnološkim inovacijama čime je obezbijedila svoje mjesto u samom vrhu proizvođača guma. 1987.godine postaje dio Continental grupacije i postavlja sebi za cilj kompletiranje proizvodnog asortimana  i očuvanje visokih standarda brenda čije su gume napravljene kako autoput, tako i najteže terene.

GENERAL TYRE je robusan i pouzdan partner u svim uslovima vožnje, bilo da putujte na porodični odmor, vozite djecu na fudbalsku utakmicu  ili vozite do posla. Nudi vam proizvode na koje se možete u potpunosti osloniti tokom svakodnevnih životnih avantura.

Pretraga partnera za prodaju guma po gradovima

Izaberite grad za koji želite da vidite naše partnere za prodaju guma.

Vujačić Company doo zadržava pravo na promjenu cijena bez prethodne najave. Sve iskazane cijene su sa PDV-om po komadu. Date cijene mogu varirati kroz individualna prodajna mjesta. Iskazane cijene su važeće za maloprodajni objekat Vujačić Company doo Mahala b.b. 81304 Podgorica