O nama

Veleprodaja

           

                Veleprodaju i isporuku auto guma vršimo na čitavoj teritoriji Crne Gore, svakodnevno. Na teritoriji Podgorice distribuciju proizvoda vršimo našim vozilma i sposobni smo stići najbrže na željeno mjesto isporuke.Naš asortiman proizvoda je najveći u Crnoj Gori, i pored guma za putnička vozila, u ponudi imamo i gume za 4x4, kombi, kamione i autobuse, industrijska vozila i mašine, građevinske mašine, pune viljuškarske gume moto gume i unutrašnje gume.

Naše cjenovna politika je takva da uvijek ostavlja prostora za kupca u veleprodaji da zaradi na našim proizvodima. Cijene su stabilne, i uz stabilnu i široku ponudu auto guma, vodeća smo firma u branši.

Brendovi guma koje distribuiramo su: Barum, Semperit, Uniroyal, Sportiva, General Tire, Mitas i Continental, Zeetex, West Lake i Sailun, uz mogućnost nabavke svih svjetskih robnih marki guma.

Ukoliko želite da postanete naš partner u veleprodaji kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona.
 
Novost u dijelu veleprodaje je naš b2b portal koji pruža najviši stepen tačnosti informacija, jednostavnosti i brzine rada. Ukoliko ste već naš saradnik u veleprodaji, registrujte se i počnite raditi na nov i savremen način:
 

Pretraga guma» Felge

Pretraga felgi» Gume