O nama

Servis i uslugeNAJČVRŠĆI OSLONAC ZA VAŠ AUTO!

Lideri u pružanju vulkanizerskih i mehaničarskih usluga. Na istoj lokaciji još od 1971. godine.

Naš servis je opremljen najsavremenijom opremom za montažu, balansiranje, vulkaniziranje, reglažu trapa, mehaniku, elektriku, ispravljanje auto felgi i ostale servisne usluge. Nudimo kvalitetnu i brzu uslugu uz korektne cijene.

Imamo najobučeniji kadar u zemlji, sa tradicionalnom ljubaznošću i požrtvovanošću za svakog kupca pojedinačno.

Stoga, na najsavremenijim mašinama u najopremljenijem servisnom prostoru u branši auto guma u Crnoj Gori, pružamo širok asortiman usluga sa stalnim širenjem i rastom kapaciteta:

VULKANIZIRANJE I MONTAŽA

Za vrste putničkih, kombi, 4x4 i motocikala, prečnika 8-28 inča. Takođe posjedujemo mašine za montažu teretnih, građevinskih, industrijskih i traktorskih pneumatika prečnika do 60 inča.

SPECIJALNE MONTAŽE

Oprema za montažu RUN FLAT/RFT/SSR pneumatika, a jedni smo od rijetkih na ovim prostorima koji mogu zamijeniti specijalne blindirane MICHELIN PAX pneumatike na blindiranim vozilima visoke kategorije. Takođe, vršimo i zamjenu svih ostalih blind sistema.

MONTAŽA PUNIH VILJUŠKARSKIH GUMA

Ova namjenska presa se koristi za montažu punih viljuškarskih guma i jedna je od dvije takve u CG.

BALANSIRANJE GUMA

Posjedujemo više mašina za balansiranje točkova, kako za putnički, kombi, 4x4, moto, tako i za teretni program. Mašine su posljednje generacije, sa specijalnim flanđžama za balansiranje, koje omogućavaju 100% precizno balansiranje za sve točkove u putničkom, 4x4, moto i kombi programu. Ovo se posebno odnosi na velike točkove (18"-24") sa niskoprofilnim gumama koji su najosjetljiviji na debalans.

HOTEL ZA GUME - USLUŽNO SEZONSKO SKLADIŠTENJE

U skladu sa vašim potrebama za privremeno odlaganje zimskih ili ljetnjih guma zbog nedostatka prostora u kući, stanu ili slično izgradjen je novi blok magacina po istim standardima i uslovima u kojima se skladište nove gume. 

REGLAŽA TRAPA (CENTRIRANJE TRAPA)

Vršimo reglažu trapa na najsavremenijem kompjuterskom 3D uređaju sa bazom podataka od preko 100.000 vozila od 1960-tih do danas. Ovaj izuzetno kompleksan proces obavljamo ultra kvalitetno uz obavezan (besplatan) pregled lufta u trapu, dok je vozilo na zemlji, prije i probnu vožnju nakon završenog posla. Uz to, svaki kupac dobija pismeni izvještaj stanja prije i poslije reglaže.

MEHANIKA

Sve vrste mehaničarskih usluga, popravke trapa, zamjena amotrizera, veliki i mali servisi, popravka kvačila itd.

ELEKTRIKA

Sve vrste električarskih usluga, remont alternatora i alansera, opravke instalacije itd.

ELEKTRONIKA

Sve vrste elektroničarskih usluga, popravke tabli, modula, kompjutera, dopune i izmjene softvera itd.

DIJAGNOSTIKA

Kompjuterska dijagnostika BOSCH i drugih renomiranih brendova.

PUNJENJE KLIMA UREDJAJA

Posljednja generacija 2015.god potpuno automatskog digitalnog uredjaja za punjenje uz vrhunsku digitalnu propratnu opremu za detekciju curenja. (*Uskoro i remont kompresora).

ISPRAVLJANJE ALU I ČELIČNIH FELGI

Jedina specijalna kompjuterizovana hidraulična mašina za ispravljanje aluminijumskih felgi u Crnoj Gori, mašina za ispravljanje putničkih čeličnih felgi.

STRUG - OBRADA

Sve vrste obrade materijala na strugu uz visoko stručan kadar sa višedecenijskim iskustvom.

Kontaktirajte nas za detaljnije informacije.

Pretraga guma» Felge

Pretraga felgi» Gume