O nama

Maloprodaja

NAJČVRŠĆI OSLONAC ZA VAŠ AUTO!

            Maloprodajni objekat preduzeća Vujačić Company je mjesto gdje možete naći gume koje tačno odgovaraju vama, vašem vozilu i vašem načinu vožnje. Uz ljubazno i profesionalno osoblje, koje je uvijek spremno da vam pruži profesionalni savjet bez obzira da li ćete izvršiti kupovinu kod nas, ne sumnjamo da ćete riješiti svoj problem na najbolji način.
 

Posjedujemo širok asortiman proizvoda u kojem je teško da ne nađete proizvod koji vam odgovara. U maloprodajnom objektu se mogu naći gume iz grupacije Continental, koja je lider kvaliteta u svjetskoj industriji guma i to od sljedećih robnih marki: Barum, Semperit, Uniroyal, General Tire, Continental i Mitas. Za ove robne marke guma firma Vujačić Company je generalni distributer na crnogorskom tržištu. U maloprodajnom objektu se mogu naći gume za putnička vozila, 4x4 vozila, kombi vozila, motocikle, teretna vozila, industrijska vozila i mašine, unutrašnje gume itd. Pored Continental grupacije, kod nas možete kupiti proizvode ZEETEX, azijske proizvodnje, koje karakteriše izuzetno dobar asortiman, kvalitet i cijena, što ih čini prvim izborom svih kupaca koji žele jeftin, a opet bezbjedan proizvod. U asortimanu Zeetex-a se nalazi veliki broj dimenzija za putnička vozila, od 12-22 inča. Naše preduzeće je ekslkuzivni zastupnik dvije najveće kineske fabrike za proizvodnju guma za kamione, West Lake i Sailun, koji predstavljaju prave kineske premijum proizvode, sa ubjedljivo najboljim odnosom cijene i kvaliteta. Na lageru posjedujemo veliki izbor dimenzija i različitih aplikacija za sve vrste kamiona, od 17.5 - 24 inča.Našim cijenjenim kupcima nudimo najveći izbor guma za sve vrste vozila i mašina u Crnoj Gori. Posebno je važno istaći da naše preduzeće ima u svom asortimanu putničkih i 4x4 guma dimenzije u opsegu od 12 - 22 inča na lageru, što znači da može da udovolji 99% tržišnih potreba crnogorskog tržišta.

Naše preduzeće pored pomenutih robnih marki prodaje i gume drugih poznatih i manje poznatih proizvođača, a po naruđžbi možemo isporučiti gume od skoro svakog proizvođača koji danas postoji. Posebno je važno istaći da je isporuka guma po naruđžbi izuzetno tačna, te da nema odlaganja isporuka, sem u slučajevima više sile.

              Važan dio naše ponude čine aluminijumske felge, gdje možete naći felge sa kojima ćete uljepšati vaš automobil, dodati posebnu notu vašem tuning projektu ili pak u zimskom periodu naći adekvatnije - manje felge od onih koje imate na vozilu, ili felge koje su prilagođene zimskim uslovima vožnje. Distribuiramo proizvode najjačeg svjetskog imena u industriji felgi, grupacije O.Z. To su robne marke OZ, MSW i SPARCO. Na lageru imamo preko 100 različitih modela felgi u veličinama od 14 - 18 inča, sa mogućnošću naruđžbe felgi u svim mogućim dimenzijama i za sva vozila od svih većih proizvođača felgi u svijetu.               Motociklistima nudimo najveći izbor moto i skuterskih guma u Crnoj Gori, a i šire, sa preko 1200 komada na lageru u preko 100 dimenzija od proizvođača Continental i Michelin čiji smo ekskluzivni distributeri, kao i unutrašnjih guma i pojaseva za motore/skutere.             Nudimo vam sve vrste auto djelova za sve marke i tipove putničkih, 4x4 i kombi vozila. Kvalitet ovih djelova je standardan i preduzeće ne nabavlja djelove sumnjivog ili lošeg kvaliteta. Možemo da vam ponudimo sve vrste mehaničarskih i električarskih popravki za sve tipove automobila. Takođe, vršimo punjenje auto klima.

                Lake servisne usluge su dio tradicije porodičnog biznisa familije Vujačić i predstavljaju stub naše ponude, te se kvalitetom ne mogu mjeriti ni sa jednom konkurentskom kućom u CG, o čemu svjedoči cifra od preko 20 hiljada registrovanih kupaca, od kojih neki kupci korisnici naših usluga i preko 30 godina!

Pretraga guma» Felge

Pretraga felgi» Gume