O nama

Hotel za gume

NAJČVRŠĆI OSLONAC ZA VAŠ AUTO!

 

Kada skinete zimske gume razmišljate gdje ćete sa njima? Kako ih pravilno uskladištiti? Sezona zamjene se približava, a mi imamo kvalitetno rješenje za vas!

Vujačić Company svim svojim kupcima nudi uslugu sezonskog čuvanja guma. Ovu uslugu preduzeće pruža sa značajno proširenim skladišnim kapacitetima i može je ponuditi svim zainteresovanim klijentima.

Vaše gume ili gume i felge, čuvamo na specijalnim policama, u prostoru koji nije izložen dnevnoj svjetlosti, na suvom -  u optimalnim uslovima - identičnim u kojim skladištimo nove gume.

Ova usluga vas definitivno oslobađa "obaveze" da gume trpate u ionako prepune garaže, špajzeve ili čak sobe u stanovima ili molite nekoga da ih čuva za vas, ukoliko vi nemate mjesta. Takođe, donosi vam uštedu u vremenu i smanjuje rizik od oštećenja usljed neadekvatnog čuvanja, što je čest slučaj.

Ova usluga košta 5 eura sa PDV- om po gumi ili točku (nezavisno da li ostavljate gumu na felgi ili ne) za jednu sezonu, tj. od zamjene zimskih do zamjene ljetnjih guma. 

Pretraga guma» Felge

Pretraga felgi» Gume